У Києві сьогодні, 17 січня, вночі горів приватний будинок, в якому знаходилися люди. Про це розповіли в пабліку «Київ сьогодні».

За попередньою інформацією, пожежа сталася в будинку на вулиці Адмірала Ушакова: загорівся дах у приватному двоповерховому будинку. Мешканці, які перебували в будинку, помітивши загоряння, відразу ж спустилися на перший поверх і викликали рятувальників. Пожежу оперативно ліквідували, і ніхто не постраждав.

Фото: «Київ сьогодні»

Крім того, в Києві о 22:12 сталася ще одна пожежа, який виявився фатальним для людини. Про це повідомили в ДСНС України в столиці.

Як повідомляється, поруч НАУ горіла житлова квартира, загинув господар житла. Пожежники розповіли, що пожежа сталася в квартирі на сьомому поверсі десятиповерхового будинку, розташованого на вулиці Ніжинській, що в Солом'янському районі. Коли вогонь загасили, рятувальники знайшли всередині труп чоловіка. Швидше за все, вважають в ДСНС, це 65-річний господар квартири, який помер від отруєння димом.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

«Київ сьогодні»

Вогонь також пошкодив меблі, особисті речі і стіни приміщення. Займання ліквідували о 23:04.

Нагадаємо, що лісові пожежі продовжують спопеляти Австралію. У новітній історії країни це безпрецедентне явище - таких страшних пожеж до цього часу ще не було.

Як повідомляв портал Знай.uа, на ходу загорівся потяг "Шостка-Київ", в цей момент у вагонах перебували люди. 13 січня на ходу загорівся поїзд, який їхав із Шостки до Києва. Ця пригода сталася між селами Халимоново і Бахмачем Чернігівської області.

Також портал Знай.uа писав, що в знаменитому російському парку, що знаходиться в Москві, сталася масштабна пожежа. Отже, поки що з невідомих причин, спалахнуло підсобне приміщення і атракціони.