Вже з 1 квітня у громадському транспорті Києва починають діяти нові види проїзних квитків. Щоб проїхатися потрібно використовувати синю карту Kyiv Smart Card, на яку можна записати до 100 поїздок (але не більше 50 за один раз). Вартість кожної поїздки складе від 6,50 грн до 8,00 грн в залежності від суми поповнення.

Зазначимо, що зелені карти київського метрополітену будуть діяти до 31 березня 2021 року, а поповнити їх вже не можна. Придбати новий квиток можна з допомогою електронної картки Kyiv Smart Card, поповнивши її від 1 до 50 поїздок.

маршрутки, скріншот з відео


Також будуть і нововведення - тепер з'явитися безлімітний квиток на проїзд у метрополітені, автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері та міській електричці з місячним терміном дії. Його повна вартість складе 1300 грн або 650 грн — на другу половину місяця.

Також є безлімітні "туристичні" проїзні на час: 24 години — 100 гривень, 48 годин — 150 гривень, 72 години — 200 гривень.

Нагадаємо, АТБ підвищив ціни на продукти під час коронавирусного карантину

Як повідомляв портал Знай.ua українська дівчина Джеймса Бонда Куриленко вилікувалася від коронавірус будинку - що робила знаменитість

Також Знай.ua писав, якими "байками" про коронавірус лякають українців

Популярні новини зараз

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще