Колишній чоловік дівчини, побитої й зґвалтованої поліцейськими Кагарлицького відділення в Київській області, розповів деталі події. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

За словами Олександра Пономаренка, в той вечір його викликали в поліцію на допит – нібито з приводу пограбування магазину, однак він відповів, що готовий з'явитися вранці зі свідками, які підтвердять його слова.

Чоловік припускає, що його мали намір зробити підозрюваним у справі про пограбування. Він розповів, що його викликали на вечірній допит, але він не поїхав. Разом з тим, його дружині, Нелі, також повідомили про необхідність прибути до дільниці – вона так і вчинила. У результаті поліцейські били її, ґвалтували і застосовували до неї тортури з 19:00 вечора до приблизно 4:00 ранку наступного дня.

Чоловік постраждалої каже, що водій Михайло, який підвозив Нелю в ділянку, стверджує – навіть не здогадувався, що там буде відбуватися.

Другий потерпілий у цій справі, якого також звинувачують у причетності до пограбувань магазинів, розповів Олександру, що до нього застосовували фізичне насильство – били, аби він визнав свою провину. Його нібито змусили назвати своїми спільниками Нелю і її чоловіка.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Сама потерпіла не готова обговорювати подію. За словами колишнього чоловіка, він спілкувався з Нелею і готовий допомагати їй у судовому розгляді.

Нагадаємо, раніше Двох перевертнів у погонах, які згвалтували дівчину під Києвом, відправили під замок

Як повідомляє портал «Знай.ua» 5-тирічна дівчинка з інвалідністю, - Адвокат изнасилованой поліцейськими в Кагарлику розкрив деталі

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові жорстоко побилися "гастролери" з Тунісу і Лівії - один іноземець загримів до лікарні