У Києві 50-річний чоловік підозрюється у розбещенні 13-річних школярок та у виготовленні фото- та відеоматеріалів порнографічного характеру.

Читайте Знай у Google News!

Про це повідомляє пресслужба Прокуратури міста Києва.

Так, у Києві прокуратура повідомила про підозру 50-річному чоловіку у розбещенні двох 13-річних дівчат та виготовленні фото- та відеоматеріалів порнографічного характеру за участі однієї з них.

Слідство встановило, що підозрюваний познайомився з неповнолітніми дівчатами у магазині та попросив номер телефону в однієї з них. Після чого чоловік спілкувався з школярками через повідомлення, а згодом запросив їх до себе додому. Там чоловік схиляв неповнолітніх до вживання алкогольних напоїв та схиляв до вступу в статевий контакт.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Фото пресслужба Прокуратури міста Києва

Також було встановлено, що впродовж кількох місяців чоловік продовжував розбещувати одну з неповнолітніх. Також підозрюваний схиляв її до надання послуг сексуального характеру іншим особам. З цієї метою він зареєстрував потерпілу на одному із сайтів знайомств, де від її імені вів переписки з чоловіками, відправляв їм фотографії оголеної малолітньої дівчинки та пропонував послуги сексуального характеру за гроші.

Наразі зловмисника затримали, чоловіку повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітніх осіб) , ч. 2 , ч. 4, ч. 5 ст. 301 (виготовлення та поширення порнографії), ч. 3 ст. 303 КК України (втягнення малолітньої у заняття проституцією).

Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 2 місяці. Правоохоронці встановлюють причетність підозрюваного до вчинення інших злочинних дій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Двох перевертнів у погонах, які згвалтували дівчину під Києвом, відправили під замок

Як повідомляє портал «Знай.ua» 5-тирічна дівчинка з інвалідністю, - Адвокат изнасилованой поліцейськими в Кагарлику розкрив деталі

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові жорстоко побилися "гастролери" з Тунісу і Лівії - один іноземець загримів до лікарні