У Києві чоловік вирушив на риболовлю на одне із столичних озер, проте ніяк не сподівався повернутися додому із екзотичним уловом. Про це розповіли у Telegram-каналі «Київ Live», відео свого улову чоловік виклав на власній сторінці у соціальній мережі Facebook.

За його словами, це мала бути звичайнісінька риболовля на озері Жандарка в Дарницькому районі. Рибалка розраховував на те, що зловить товстолобика, але витяг з води абсолютно невідомого йому монстра із гострими, як лезо, зубами.

Як виявилося, на приманку клюнула справжнісінька піранья. У коментарях до повідомлення українці зазначають, що впольована рибина має назву «паку», дійсно є представником роду піраній та досить небезпечна для людей і тварин.

Скрін, Facebook

Скрін, Facebook

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Як вона потрапила до столичного озера – не відомо, однак не виключено, що з чийогось акваріуму.

«Який дурень випустив паку», «Шкода, не можу знайти скрін... в минулому році на ОЛХ продавали, якщо не зраджує пам'ять, з якогось озера», - коментують побачене кияни, зазначаючи, що до озера Жандарки тепер – ні ногою.

Нагадаємо, що у Хмельницькому пенсіонерка перетворила квартиру на смітник. Літню жінку затиснуло в квартирі кілограмами непотрібного мотлоху, сусіди помітили заручницю і викликали рятувальників.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі рибалки зловили незвичайний улов-рибу схожу на піранью. Як виявилося, це просто сонячний окунь, і багато "завзятих" рибалок відразу ж її впізнали.

Також, "Знай.uа" писав, що відразу в двох областях України спостерігали "міні-торнадо" - бурі з пилу і піску.