У Києві йде боротьба з маршрутками через їх поганий технічний стан. Автобуси розвалюються на ходу і це в черговий раз виявилося правдою. На сторінці "Київ Оперативний" показали, як на одній з вулиць столиці біля автобуса відлетіли колеса.

На фото видно, що у автобуса Богдан відлетіли задні колеса. Більш масштабної аварії не сталося завдяки огорожі, яка затримала колісну пару з частиною Осі. Також на фото видно, що пасажири залишають автобус на мосту.

У коментарях користувачі відзначили, що такого водія потрібно покарати і забрати у нього права. Користувачі звинувачують водія, який не стежить за технічним станом транспортного засобу. Його звинуватили і його в поганій якості шин.

"Питання: а водій (який повинен бути досвідчений) не бачив в якому стан і колеса, і сама маршрутка? Права відібрати, і заборонити керувати авто на мінімум 3 роки. Це лайт версія. А того хто тримає такий автопарк і випускає на лінію-посадити, як за замах на вбивство (юристи - є така стаття???). Знаю точно, що є злочинна недбалість....", "Ну, як? датчик висоти протектора, встановлений на даній моделі, визначив зношеність шин і скинув колеса. так що, все правильно...",- пишуть користувачі.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві маршрутка протаранила тролейбус. Водій автобуса поспішав на зупинку, щоб забрати пасажирів, але врізався в тролейбус.

Також Знай писав, що в Києві їздить тролейбус з колесами, даржащимися на чесному слові.

Нещодавно Знай передавав, що киянка закотила скандал у маршрутці.