Відомий український телеведучий Юрій Горбунов також вирішив приєднатися до привітань, і опублікував святковий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що на новому знімку шоумен з'явився в красивому блакитному костюмі на синьому тлі. В руках у Юрія Горбунова красивий, весняний букет квітів, який призначений по всій видимості для його дружини - Катерини Осадчої.

"Улюблені наші!!! Зі святом Весни! Тепла, ніжності, любові, і натхнення!!! Любимо вас!!» - підписав свій новий пост відомий телеведучий-Юрій Горбунов.

У своїх stories Юрій Горбунов показав, як разом з маленьким Іваном вони готують для мами святковий сік.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.ua" Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…" Українська телеведуча Катерина Осадча, як і величезна кількість зірок з усієї України відсвяткували 150-річний ювілей від дня народження української письменниці Лесі Українки.

Також "Знай.ua" писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана.

На першому знімку показано, як щасливе сімейство перерізає святковий торт, а малюк з нетерпінням чекає поки зможе поласувати ним.