Популярний український співак, фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя опублікував скорботний допис на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Спочивай з миром, мій Бро», - написав він під знімком, на якому із Джоржем Чітавою тримає спільне фото, на якому вони – маленькі діти. На сторінці Джорджа, який займався продажем автомобілів у Нью-Йорку, зазначається, що він родом з Москви, Росія.

«Розумію, шо значить втратити брата… Співчуваю, Тарасе… З часом біль згасне, пам’ять – ні», - написав у коментарях співак та композитор Валерій Харчишин. До співчуттів приєдналася також співачка Анжеліка Рудницька.

«Приміть мої співчуття, але життя продовжується, йдіть вперед», «Нехай хмаринки будуть йому м’якими», «Тарік...прийми співчуття... для мене це шок... співчуття всім рідним та близьким, тримайтеся!!!», «Тарасе, прийміть мої найщиріші співчуття Вам і Вашій родині! Царство небесне! Вічна і світла пам'ять! Тримайтесь! Цю печаль не можливо передати словами!», - коментують повідомлення знайомі та фанати співака.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Трохи раніше Тарас Тополя и Alyosha розповіли, що дуже сумують за своєю малечею через постійні гастролі та записи нових хітів. Якби не бабусі з дідусями, розповіла Alyosha, вони б точно не впоралися з таким шаленим графіком. На питання про ревнощі закохані відповіли просто: кожен намагається будь-що ночувати вдома, якщо тільки є така можливість. І це укріплює стосунки, посилюючи довіру один до одного.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.