Удача - дуже характерна дамочка, яка приходить не до всіх і не завжди, як її не проси.

До того буває прикро, що в когось вона взагалі завсідник і в людини все добре, а хтось ніяк не може дозуватися. Не має значення, в якій ви групі, але наші поради допоможуть і першим, і другим.

І як у театрі все починається з вішалки, так у будинку все починається з передпокою. То як же обставити і прикрасити цю кімнату, щоб у домі завжди були успіх і гроші?

ремонт

Встановіть вхідні двері червоного кольору

Зазвичай ми дуже невибагливі у виборі кольору вхідних дверей, вважаючи, що експериментувати з цим ні до чого - цілком згодиться чорні металеві або дерев'яні двері. Тим часом саме яскраві відтінки здатні віднадити злих духів, а удачу та багатство, навпаки, привабити.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Показати ще

Згідно з принципами феншуй, найвигіднішим є червоний колір вхідних дверей. Так, виглядає це дуже незвично, але хіба ви не готові на таке нестандартне рішення заради сімейного благополуччя?

Щоб у будинку завжди були гроші та удача, дотримуйтесь порядку у передпокої

Практично у всіх будинках передпокій починається з шаф або взагалі звалища непотрібних речей, тумбочок із взуттям та іншим приладдям, яке просто нікуди подіти, а викинути шкода. Ви повинні усвідомлювати, що захаращення простору біля вхідних дверей грає проти вас, тому що перешкоджає проходженню грошових потоків усередину житла. Потрібно завжди дотримуватись порядку у передпокої, вчасно прибирати речі, які не носите, а також по можливості не ставити шафу відразу біля входу.

прибирання, фото Pxhere

Три китайські монетки

Щоб багатство вас "знайшло", потрібні не тільки червоні двері, а й ще одна маленька хитрість. Придбайте три китайські монетки, що символізують достаток, та розмістіть їх під килимок біля входу. Кажуть, що цей амулет не лише допоможе з фінансами, а й нормалізує надходження до будинку життєвої енергії Ці. Незабаром мешканці помітять, що в їхньому житті з'являється все більше можливостей для заробітку, надходять вигідні пропозиції, а зарплата стрімко зростає.

Китайські монетки, фото з вільних джерел

Як правильно оформити передпокій

Килимок

Ви, напевно, скажете, що килимок біля вхідних дверей повинен бути неяскравим, непомітним і немарким. Але це якраз велика помилка. Тільки яскраві відтінки здатні притягнути удачу та гроші, як і двері червоного кольору. Не варто лякатися насичених кольорів. Нехай килимок кардинально відрізняється за кольором від підлоги та інших предметів інтер'єру.

Дзеркала та картини

Ці предмети теж принесуть частинку щастя, якщо розташувати їх правильно. Дзеркало не можна вішати навпроти вхідних дверей, щоб не відобразити успіх. Його форма має бути круглою або овальною, без гострих кутів. А картини лише доповнять позитивний настрій. Вибирайте легкі, невимушені сюжети, сповнені емоцій умиротворення.

Розбите дзеркало, Flipboard

А також цукерки

Не лише люди люблять солодке. Цукерки в передпокої потрібні не для того чи не тільки для того, щоб порадувати гостей, а й залучити удачу. Вона, образно висловлюючись, "летить на солодке", тому мешканці будинку завжди відчуватимуть її присутність.

Нагадаємо, що податкова "скасувала" термінали в магазинах, але є умова: що треба знати.

Раніше ми повідомляли, що українці поскаржилися на систему безпеки в Megogo: аферисти підключалися та купували фільми.