В Україні триває війна і поки наші захисники віддають своє життя на передовій за нашу перемогу та свободу від окупанта, посадовці що очолюють військкомати продовжують паплюжити честь нашої армії.

Військкомат, скрін: Youtube

Так, нещодавно очільник Дарницького ТЦК Руслан Тригуб був помічений напідпитку під час комендантської години в Золочівській ОТГ Бориспільського району.

Як повідомляє "Прямий", прибув полковник на чужу територію задля відпочинку.

Події відбувалися в ніч з 03.05.2023 на 04.05.2023 року.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Військкомат, фото: unian

Коли полковнику зробила зауваження охорона про те, що ділянка знаходиться в оренді і розпиття спиртних напоїв є порушенням закону, Тригуб відреагував агресивно та почавши нівечити паркан ділянки та погрожувати своїми родинними зв’язками з Начальником Бориспільского РТЦК та пообіцяв створити проблеми тим, хто зробив йому зауваження.

Військкомат в Україні, фото eadaily

На наступний ранок на територію ділянки прибули співробітники Бориспільського РТЦК під головуванням старшого лейтенанта Міхеєва і почали вручати повістки охороні та робітникам, що здійснювали прибирання сміття, залишеного вночі Тригубом.

"Вони почали вручати повістки охороні та робітникам, що здійснювали прибирання сміття, залишеного вночі Тригубом. Далі, на ділянку прибув і сам Руслан Тригуб", – додали у виданні.

Військкомат, скрін: YouTube

Також розповіли, що на місце події було викликано Військову службу правопорядку України (ВСП).

"На їх запит Руслан Тригуб відповів, що він не є військовослужбовцем. Інші дві особи у формі з компанії Тригуба були встановлені та перевірені на вміст алкогольного сп’яніння, факт алкогольного сп’яніння був підтверджений на місті", – зауважили у виданні.

Нагадаємо, "Вранці вручає повістки, а ввечері бухає під російську попсу": у мережу злили відео "відпочинку" заступника начальника ТЦК під Одесою

Раніше повідомлялося, повістку доставлять швидко і з вітерцем: українські військкоми роз'їжджають на самокатах, від таких "не втекти".

Також, адвокат зізнався, що українців з інвалідністю можуть забрати на фронт: що треба знати.