Ще одна категорія українців може отримати грошову допомогу у розмірі 6600 гривень. Ця виплата ділиться на три місяці та виплачується по 2200 гривень. Хто з громадян може отримати фінансову підтримку, йдеться у програмі Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Організація виділила 22,4 мільйона гривень на виплату допомоги українцям, які постраждали від підриву російськими загарбниками Каховської ГЕС.

Мешканець Херсонщини. Фото: скрін youtube

Передбачається, що фінансову підтримку отримають близько тисячі сімей, які опинилися в зоні лиха. Розмір виплати становить 6600 гривень на кожного члена сім'ї, тобто 2200 гривень протягом трьох місяців. При цьому є обмеження – максимальна кількість членів домогосподарства має бути не більш як п'ять осіб.

Гроші. Фото: Youtube

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Так, якщо сім'я складається із трьох осіб, то виплата становитиме 6600 гривень за один місяць та 19800 гривень за три місяці.

"Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках масштабних заходів уряду США з підтримки України продовжуватиме оперативно надавати допомогу людям, які постраждали від руйнування дамби Каховської ГЕС та інших гуманітарних криз, спричинених війною Росії проти України", - йдеться у повідомленні організації.

Раніше портал Знай повідомляв, продукти, ліки, памперси та багато іншого: як отримати необхідну допомогу.

Також наш портал інформував, українцям видають продуктові набори: хто може розраховувати на гуманітарку та що потрібно для отримання.

Крім того, ми писали, українським сім'ям виплатять по 14 тисяч гривень на дитину: хто може розраховувати на допомогу.