У Деснянському районі Києва біля озера Алмазне знайшли три артилерійських снаряди часів Другої світової війни.

Про це повідомляє прес-центр ДСНС.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стало відомов, що 6 травня, в урочищі Лиса гора, що у Голосіївському районі столиці, знайшли один артилерійський снаряд АС-75 мм, а в Деснянському районі на вул. Крайня, біля озера Алмазне було знайдено артилерійський снаряд АС-152 мм, у кількості 1 одиниця, АС-122 мм у кількості 1 одиниця а також АС-75 мм, у кількості 1 одиниця. Всі боєприпаси - часів Другої світової війни.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Пізніше, рятувальники вилучили небезпечні знахідки і знищили їх на полігоні.

У прес-центрі підкреслили, що всього з початку року на території Києва було вилучено та знищено 558 вибухонебезпечних предметів Другої світової війни.

Нагадаємо, що в Енергодарі неподалік від 7 школи місцевий житель помітив предмет, який був схожий на гранату, про що він повідомив правоохоронцям. Після цього на місце страшної знахідки виїхали вибухотехніки і поліцейські.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на горищі одного з нежитлових будинків у Торецьку Донецької області поліцейські зі складу Об'єднаних сил виявили вибухівку і цілий арсенал боєприпасів.

Також портал "Знай.uа" писав, що на території урочища "Лиса гора" в Голосіївському районі Києва співробітникам Державної служби з надзвичайних ситуацій вдалося виявити і знешкодити боєприпас часів Другої світової війни – мінометну міну.