У неділю, 9 червня, в Києві на Вербному озері втопився 25-річний юнак. Його бездиханне тіло рятувальники дістали з води, але медики так і не змогли його врятувати.

Про це повідомляють на сторінці "Київ Оперативний" Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався вдень на багатолюдному пляжі. За словами очевидців, хлопець вдарився головою об щось під водою і пробув під водою до 28 хвилин.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Варто зауважити, що користувачів мережі обурили непрофесійні дії медиків, а також реакція відвідувачів на пляжі.

"Реанімація "кулаком по спині" з боку медиків виглядає непереконливо. Інші люди продовжують безтурботно відпочивати, не звертаючи уваги на смерть чоловіка", "Тільки у нас, щоб допомогти людині в біді, ми знімемо цю біду на телефон", — обурено пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що у Русанівському каналі рятувальники знайшли тіло чоловіка. Як повідомили у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій, чоловік перепливав Русанівський канал і потонув.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в озері Заплавном в Дарницькому районі Києва потонув чоловік. Водолази вирушили на пошуки тіла чоловіка, і знайшли його на відстані 30 метрів від берега на глибині 8 метрів.

Також портал "Знай.uа" писав, що в селі Студенок Ізюмського району на Харківщині загинула дитина. В одну мить лід тріснув і хлопчик провалився у воду.