У понеділок, 10 червня, у Києві, на вулиці Василя Тютюнника, 28, стався нещасний випадок. Троє чоловіків впали з будівельних лісів, двох постраждалих терміново відвезли в лікарню.

Про це повідомляє портал "Інформатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що дзвінок на лінію 102 надійшов близько 09:50.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

За попередньою інформацією, троє чоловіків-будівельників проводили заміри на зовнішній стороні висотного будинку. Вони стояли на лісах. У якийсь момент конструкція почала падати.

За словами представників будівельників, чоловіки були на рівні другого поверху. Що саме стало причиною інциденту, будуть з'ясовувати правоохоронці. Двох постраждалих відвезли до лікарні. Вони обидва були у свідомості, але один з них отримав досить серйозні травми.

На місці працює екіпаж патрульної поліції, медики та слідчо-оперативна група. Подробиці інциденту з'ясовуються.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 7 червня близько 17 години на одному з підприємств в Індустріальному районі трапиласть страшна трагедія. На виробництві загинула людина.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Київському метро чоловік впав на рейки. Рух поїздів по "червоній" лінії (Святошинсько-Броварська лінія) тимчасово зупинити.

Також портал "Знай.uа" писав, що у середу, 27 березня, в Києві на території залізничної станції "Київ-Петрівка" на будівництві стався нещасний випадок, пов'язаний з обвалом будинку.