У четвер, 13 червня, на Бульварі Лесі Українки в Києві сталася страшна аварія. Жінка вилетіла на тротуар під час спроби припаркуватися. Відповідне відео з'явилося в спільноті Київ Оперативний.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Дама на Mercedes (# AA1494HM) з двома подругами, переплутала педалі, і в'їхала в три припарковані машини - Mitsubishi, Renault і Nissan. Тільки дивом на тротуарі нікого не було в цей момент, а значить – ніхто не постраждав", - сказано в повідомленні.

При цьому наголошується, що після безглуздої аварії винуватиця зникла з місця злочину.

Однак з іншого боку, власники автомобілів могли б уникнути пошкоджень, якби не ігнорували ПДР і не паркували свої машини на тротуарі.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Показати ще

Раніше повідомлялося, що в мережі обговорюють чергового "героя паркування" на вулицях Києва. На цей раз господар машин перейшов всі норми і по-хамськи й залишив автомобіль прямо під світлофором на перехресті двох вулиць.

"Урок божественної паркування від власника Fiat АА8805СС прямо на повороті і під світлофором на перехресті Іллєнка і Сім'ї Хохлових. Той незграбний момент, коли машину купив (подарували),а мізки немає..." - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Києві герої паркування паралізували центральну вулицю.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві відзначився черговий герой паркування.

Також Знай. ua писав, що переповнена маршрутка злетіла з траси, постраждалі досі не можуть оговтатися.