У неділю, 16 червня, в центрі Києва сталася аварія за участю двох машин. На з'їзді з бульвару Шевченка на вулиці Басейну Citroen зіткнувся з фургоном Volkswagen.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стало відомо, що дівчина за кермом легкового автомобіля, який проїхав на заборонний знак, через що і сталася ДТП.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

За словами водія фургона, він спускався по бульвару Шевченка і на перехресті хотів продовжити їхати по вулиці Басейній, проїжджаючи на зелене світло світлофора. У цей момент у Volkswagen несподівано в'їхала легкова машина, яка їхала з Бессарабської на Велику Васильківську.

Проте дівчина-водій Citroen не знала, що з Бессарабської можна виїхати тільки на бульвар Тараса Шевченка. Господиня машини порушила, а тому сталася аварія.

На місці працювали співробітники поліції. На щастя, ніхто не постраждав і допомога медиків не знадобилася. Деталі аварії наразі встановлюються.

Нагадаємо, що в суботу, 15 червня, в Ужгороді 21-річна дівчина за кермом Porsche Cayenne стала винуватицею аварії. У результаті ДТП постраждало троє осіб.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві Volkswagen Passat на швидкості протаранив Daewoo Lanos і вилетів на зустрічну смугу. Автомобіль проїхав ще кілька десятків метрів, пошкодив кілька авто і зупинився на паркувальному майданчику біля ресторану.

Також портал "Знай.uа" писав, що в суботу, 15 червня, у Києві на Деміївці сталася смертельна ДТП.