Організатори Маршу рівності в захист прав ЛГБТ-спільноти, який пройде 23 червня в Києві, запросили президента України Володимира Зеленського приєднатися до їх заходу.

Про це повідомляє портал "Радіо Свобода"

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Володимира Зеленського запрошують стати першим президентом України, який вийде на Марш рівності і підтримає права людини... Ми були б раді бачити пана президента серед небайдужих до прав людини українців, адже саме він є гарантом додержання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина", – заявляють представники українського ЛГБТ-співтовариства.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

В Адміністрації президента поки не коментували факт запрошення Зеленського на "Київпрайд".

Нагадаємо, що з 16 по 23 червня у Києві пройде ЛГБТ-подія Київпрайд, яка завершиться Маршем Рівності. Відомо, що в цьому році в Марші візьмуть участь близько 10 000 учасників.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", програма Київпрайд 2019 буде дуже насиченою, тому організатори заходу шукають волонтерів. В рамках проекту в Києві пройдуть кінопокази, дискусії та виставки на тему рівності та ЛГБТ-спільноти.

Також портал "Знай.uа" писав, що українські ЗМІ повідомляють про черговий скандальний інцидент, який стався під час Маршу рівності в Києві.