У ніч з 19 на 20 червня в Солом'янському районі Києва, на вулиці Андрія Головко, 1 чоловік не помітив вириту яму, глибиною близько 3-х метрів, і провалився на труби теплотраси.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Незабаром очевидці інциденту викликали потерпілому "швидку допомогу".

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Близько 23:00 чоловік з ознаками алкогольного сп'яніння йшов через двір будинку, де вже другий місяць йде робота над заміною тепломережі. Труби знаходяться на глибині близько 3 метрів. Чоловік упав на бетон і травмував голову.

Відомо, що очевидці одразу зателефонували в швидку допомогу та поліцію, а глибина виритої ділянки така, що дістати потерпілого своїми руками не вийшло б, тому вони і викликали рятувальників. Після надання першої медичної допомоги чоловік прийшов у себе і, незважаючи на серйозні травми, відмовився від госпіталізації.

Мешканці найближчих будинків кажуть, що комунальники постійно розкопують їх двір вже протягом декількох років. А яма, через яку постраждав пішохід, знаходиться в такому вигляді з початку травня.

Нагадаємо, що у вівторок, 18 червня, в центрі Києва дві машини провалилися під асфальт. Випадковими учасниками інциденту стали Citroen і Volkswagen.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Закарпатській області недалеко біля селища Тарасівка рятувальники виявили п'ятьох загиблих.

Також портал "Знай.uа" писав, що 7 червня на вулиці Віталія Матусевича в Металургійному районі Кривого Рогу у каналізаційний люк провалилися двоє чоловіків.