У четвер, 20 червня, під головним корпусом Київського національного університету імені Тараса Шевченка проходить акція протесту проти відновлення екс-заступника глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрія Портнова на посаді професора кафедри конституційного права юридичного факультету.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно з інформацією, на даний момент до акції долучилося близько тисячі студентів і випускників університету. Вони тримають у руках плакати «Геть, Портнов!», «Портнов — час у Ростов!» і скандують «Ні Портнову в КНУ!».

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Наголошується, що мітингувальники передали в приймальню ректора КНУ Леоніда Губерського звернення з вимогою усунути Портнова з посади.

Крім того, після акції на вулиці студенти увійшли до будівлі університету і почали «сидячий протест». Вони сіли прямо на підлогу в коридорі університету і обіцяють, що будуть сидіти, поки не прийде ректор і не вирішить ситуацію.

Нагадаємо, у Києві почався скандал через повернення Андрія Портнова у Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

Як повідомляв портал Знай.uа, мер Львова Садовий "забарикадувався" у Ратуші: городяни не стримують злості.

Також портал Знай.uа писав, що під будівлею АП вийшли на мирний мітинг сотні людей, щоб закликати Зеленського зупинити будівельний свавілля у столиці.