У неділю, 30 червня, у Києві близько п'яти годин ранку співробітники патрульної поліції зупинили спробу заїзду автомобіля SsangYong Kyron на новий пішохідно-велосипедний міст з боку вулиці Трьохсвятительській.

Про це повідомляє портал "Сегодня"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Поліцейські помітили автомобіль SsangYong Kyron, який їхав у бік мосту. Вони зробили зауваження водієві, що в цю сторону проїзд для авто заборонено. Після цього водій розвернувся, але почав їхати по газону, що викликало підозру у поліцейських. Співробітники поліції зупинили водія та запропонували пройти тест на драгере. Він показав 0,58 проміле алкоголю в крові", - повідомили в патрульній поліції Києва.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Також у поліції зазначили, що на водія корейського позашляховика складено адміністративний протокол, за їзду в нетверезому вигляді і по газону. А матеріали будуть віддані до суду.

Нагадаємо, що на "мосту Кличка" знову помітили машину. На цей раз по ньому проїхалися комунальники.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" у Києві на пішохідному мосту, по якому нещодавно проїхали "мажори" на Mercedes, помітили чоловіка з мотоциклом.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві на скандальний пішохідно-велосипедний міст із скляними вставками заїхав автомобіль.