У середу, 3 липня, в центрі Києва, в "Арена Сіті", сталася бійка з поножовщиною. У результаті постраждав охоронець кафе Linas.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що конфлікт стався близько 08:20.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Як з'ясувалося, двоє чоловіків кавказької національності відпочивали у ресторані. Коли прийшов час оплачувати рахунок, вони вирішили піти, не заплативши. У цей момент підійшла охорона і попросила оплатити. Потім почався конфлікт, який переріс у бійку.

Під час конфлікту один з відпочиваючих дістав ножа і поранив охоронця в руку. У чоловіка різана рана лівої руки. Йому надавали допомогу медики.

Також одна з відвідувачок розповіла, що один з відпочиваючих вкрав у неї телефон. Дівчина відпочивала в іншому кінці закладу. Потім її телефон зник, а вона знайшла його на столі у нападника.

Варто відзначити, що рахунок був відкритий ще о 01:41 і сума до оплати становила 3 773 гривні. Тепер в ситуації будуть розбиратися правоохоронці. На місці працювали екіпажі патрульної поліції, поліції охорони, слідчо-оперативна група та медики.

Нагадаємо, що у ніч на суботу, 29 червня, в Оболонському районі Києва група чоловіків влаштувала бійку в ресторані "Каспій", а одній людині вистрілили в ногу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у центрі Києва вранці у вівторок, 25 червня, на Хрещатику біля станції метро, де днями один з пасажирів накинувся на людей з ножем, відбулося нова НП.

Також портал "Знай.uа" писав, що у четвер 20 червня у поліцію надійшов виклик про те, що на пляжі "Отрада" в районі канатної дороги близько 20 людей влаштували бійку і відкрили стрілянину.