У Києві невідомий чоловік заштовхав дівчину в її квартиру і зґвалтував.

Про це повідомляє "Інформатор".

Дівчина 1994 року народження поверталася додому. Коли вона зайшла у під'їзд за нею зайшов чоловік, після того як дівчина відкрила двері своєї квартири невідомий заштовхав її і повалив на ліжко. Дівчина спробувала вирватися, але зловмисник зірвав з неї одяг і намагався побити, при цьому він фотографував дівчину. Пізніше стало відомо, що нападник зґвалтував дівчину пальцями.


Зараз правоохоронці намагаються встановити особу нападника. Його прикмети: зріст 180—185 сантиметрів, близько 30 років, волосся русяве, коротке, обличчя худе з западинами на щоках, худорлявої статури, був одягнений у сині шорти і чорну футболку.

Момент, як нападник йшов з парадного, потрапив на камеру відеоспостереження.

Нагадаємо, що у Миколаєві на одному з місцевих пляжів чоловік намагався зґвалтувати дівчину. Місцеві жителі почули крики, що доносилися з порожнього пляжу, і вирушили рятувати дівчину на голос.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у Полтавській області стався страшний і кричущий випадок. Батько багатодітної сім'ї попався на зґвалтуванні 11-річної дочки.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що з 22-річною москвичкою Надею страшний інцидент стався в одній з точок громадського харчування.