Мер Києва Віталій Кличко заявив, що будівництво Шулявського шляхопроводу у столиці може затягнутися через знесення п'ятого цеху заводу "Більшовик".

Про це повідомляє "Зручний Київ".

Спочатку Кличко відхилив проект розв'язки на Шулявці, яка не потребує знесення цеху "Більшовика". І це попри петиції та протести громадян, а тепер Кличко заявляє, що цех "Більшовика" заважає закінчити розв'язку.


Проект, що будується зараз — єдиний проект з десятка розроблених варіантів, який потребував знесення цеху.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще


"Є думка, що головна мета цієї махінації — це знесення не лише одного цеху "Більшовика", а виведення з державної власності всього заводу Більшовик і подальша забудова цієї ділянки. А це 30 гектарів привабливої землі біля метро! Слідкуйте за руками, — сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що грошей, які витратили на будівництво пішохідно-велосипедного "мосту Кличка" у центрі Києва, вистачило б на прочистку 40 км зливостоків і двох тисяч колодязів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на новий пішохідно-велосипедний міст у Києві витратять ще кілька десятків мільйонів.

Також портал "Знай.uа" писав, що новий пішохідний міст Кличко відкрив, не ввівши його в експлуатацію, тим самим поставивши під загрозу тисячі людей, які його відвідують.