Киянка Наталія Мілевська розповіла, як стала жертвою шахраїв.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі facebook.

Жінка розповіла, як рік тому я взяла в кредит 120 000 гривень на два роки, під заставу квартири у Кредитній спілці "ЗаРаЗ". Перші 5 місяців платила чітко за графіком, без прострочень.

"Через проблеми зі здоров'ям мені довелося тимчасово піти з роботи, і я не змогла платити кредит. Через три місяці (без дзвінків і смс про заборгованості і пені) до мене додому прийшов представник Кредитної спілки, з ВИМОГОЮ (!) сплатити СУМУ БОРГУ 360 000 грн (!) протягом 10 днів. Щоб оскаржити такий величезний борг ми з моїм хлопцем звернулися за допомогою до юриста. Було ухвалено рішення подати до суду і визнати кабальний договір недійсним", - написала жінка.

Також вона розповіла, як 3 липня невідомі чоловіки постукали у двері , вони заявили про те, що прийшли на огляд квартири від нового власника і силою увірвалися в квартиру.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Як виявилось, "Кредитний союз" продав квартиру киянки через два дні після призначення дати суду за смішну суму 13500 $. Жінка викликала наряд поліції. Так як у нових власників була довіреність, поліція нічим не змогла допомогти жінці.

"Як тільки оперативники виїхали, в ту ж секунду в квартирі виявилися ще 5 осіб, які швидко стали міняти замок. З нашого боку ми, звичайно, намагалися чинити опір, але проти таких спортивних хлопців ми були безсилі! В добавок ці нелюди сильно вдарили ногою нашу собаку Дейзі. А нас попросили зібрати речі і піти", - написала киянка.

Нагадаємо, у Харкові злочинці придумали нову схему “розлучення” людей.

Як повідомляв портал Знай.ua , киянам впарюють квартири без світла.

Також портал Знай.ua писав, що в Одесі шахрай підробляв картки і був спійманий поліцією.