Всім відомо, що середня зарплата у Києві вище, ніж в інших містах України, тому часто українці приїжджають в столицю щоб підзаробити. Проте в Києві часто затримують грошову виплату. До кінця першого півріччя 2019 року заборгованість по заробітній платі в столиці склала 167,8 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Інформатор.

Найбільшу суму становить заборгованість працівникам економічно активних підприємств — 125,4 мільйонів гривень. Але все ж у порівнянні з квітнем цього року, сума трохи зменшилася.

Більше половини суми заборгованості економічно активних підприємств припадало на професійну, наукову і технічну діяльність (52,6%). А основна частина боргу утворена в Печерському (37,1%), Солом'янському (18,9%) та Оболонському (18,2%) районах.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Нагадаємо, раніше зазначалося, що з початку поточного року середня пенсія по Україні зросла на 253 гривень і становить 2899 гривень.

Як повідомляв портал "Знай.ua" у цьому році для багатьох українців в органах Пенсійного фонду України измениливид пенсійних виплат на інші.

Також "Знай.ua" писав, що одержувачі монетизированной субсидії, які мають заборгованість по комунальних послугах, не будуть у майбутньому отримувати "живі" гроші на руки.