У Києві з 10 липня почалася так звана операція "Парковка". Поліція та інспектори по паркувці почали активно розбиратися з машинами, які залишають в недозволеному місці, наприклад, в смузі громадського транспорту.

Про це повідомляє портал "Факты"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За останню добу були масово вивезені автомобілі, які залишили на бульварі Шевченка — по всій довжині бульвару від Бессарабської площі до площі Перемоги. Також працюють евакуатори і на інших вулицях.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Начальник інспекції по парковці в Києві Дмитро Рахматуллін радить, що робити власникам, які не знайшли свою машину на звичному місці.

Евакуйовані автомобілі вивозяться на одну з штрафмайданчиків держпідприємства "Інформ-Ресурси". Забрати машину можна буде, ознайомившись з постановою поліції і сплативши штраф. Водієві потрібно:

  1. Звернутися в управління патрульної поліції в Києві (вул. Народного Ополчення, 9), забрати постанову та інші документи.
  2. Звернутися в держпідприємство "Інформ-Ресурси" при МВС (р. Київ, вул. Довнар-Запольського, 8) і сплатити штраф.
  3. Дізнатися в "Інформ-Ресурси", на якому з штрафмайданчиків знаходиться автомобіль.

Нагадаємо, що поблизу терміналу D в аеропорту Бориспіль під Києвом з'явилася наддорога парковка, про суму оплати за яку клієнти дізнаються вже після користування послугою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Україні ввели обов'язкову вимогу для парковок - обладнати зарядками для електрокарів мінімум 5% машиномісць.

Також портал "Знай.uа" писав, що у неділю, 23 червня, водій автомобіля "Renault", з номером ВС 2341 НЕ, невдало припаркувавши авто, заблокував рух трамваїв.