Співробітники Міжнародного аеропорту "Київ" ім. Сікорського (Жуляни) упустили шафу на вісімнадцятирічну дівчину, через що у неї відкритий перелом двох пальців на нозі.

Про це повідомляють на телеканалі "Київ" в YouTube.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами очевидців, співробітники аеропорту перевозили шафу в залі терміналу, проте не закріпили її на візку. Як з'ясувалося, потерпіла лежить у лікарні №4 з переломом двох пальців на нозі.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

"Хочу принести вибачення від себе особисто та від керівництва аеропорту за цей жахливий інцидент. Ми бажаємо Марії (постраждалій) швидкого одужання і аеропорт безумовно візьме на себе всі витрати на лікування", – наголосила речник аеропорту "Київ" Ганна Бондаренко.

За її словами, в аеропорту розпочато службове розслідування, бо "зрозуміло, були порушені правила безпеки перевезення вантажів нашими працівниками" і "звісно будуть вжиті заходи".

Нагадаємо, що в аеропорту "Бориспіль" застрягли українці, які вже довгий час не можуть вилетіти до Харкова.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", жахливий інцидент стався в аеропоту Ніцци. Пасажирський літак авіакомпанії Kuwait Airways зачепив будівлю аеропорту.

Також портал "Знай.uа" писав, що пасажири літака рейсу YE1215 Київ — Батумі авіакомпанії YanAir заблокували вхід в термінал F в міжнародному аеропорту Бориспіль.