В передмісті столиці Ірпені 19-річний хлопець відкрив на вулиці стрілянину по молодій парі, поранив у голову молоду дівчину і юнака. А після затримання сам застрелився в відділенні поліції.

Слідчі київського територіального управління Державного бюро розслідувань проводять досудове розслідування резонансної події в Ірпені.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У ДБР повідомляють, що розслідування проводиться за фактом неналежного виконання співробітниками Головного Управління Нацполіціі в Київській області своїх службових обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки - смерть людини.

"За попередньою інформацією, на вулиці в місті Ірпінь Київської області між громадянином і двома іншими особами виникла конфліктна ситуація, при якій він двічі вистрілив у їхній бік. Поліцейські полку поліції особливого призначення Головного управління Нацполіціі в Київській області затримали громадянина за підозрою в скоєнні замаху на умисне вбивство. Після цього затриманого доставили в Ірпінський відділ поліції. Там чоловік вистрілив собі в голову, в результаті чого помер ", - відзвітували про події в Держбюро.

У ДБР підкреслили, що зброю, з якої хлопець стріляв, не булл належним чином вилучено працівниками поліції на місці затримання. Зараз тривають слідчі дії, в тому числі і огляд місця подій.

"Досудове розслідування триває. Кваліфікація: службова халатність (ч.2. Ст. 367 Кримінального кодексу України). У разі доведення провини, поліцейським загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років ", - повідомили у Державному бюро розслідувань.

Нагадаємо, у Маріуполі сварка двох водіїв завершилася стріляниною і смертю одного з них.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом горе-злочинець вкрав поліцейське авто і попався через 10 хвилин

Також Знай.ua писав, в анексованому Криму жорстоко розправилися із сином відомого українця