20-річного Вадима Онищенка, якого знайшли повішеним після фестивалю Atlas Weekend у Києві, ховали в закритій труні, а батькам не повідомили про його смерть.

Про це повідомляють на сторінці "dtp.kiev.ua" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Онищенка Вадима, який зник 11 липня, ховали в закритій труні. Незважаючи на те, що заяву було написано 11 липня, поліція зайнялася пошуками тільки 15 липня і знайшли його понівечене тіло тим же ввечері в елітному будинку на Інститутській 18а, де всюди стоять камери спостереження. Тіло було буро-зеленого кольору, все в саднах, очі витрішкуваті, голова місцями в залисинах, темно-русяве волосся стали дуже світлими, ніби вигоріли на сонці, Вадима знайшли прив'язаним за шию до поручнів його ж бордовою курткою в положенні сидячи. Одяг весь забруднений брудом і кров'ю, але паспорт і гаманець ідеально чисті", - повідомили журналісти.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Також з'ясувалося, що батьків довго не пускали до морга.

Також в мережі опублікували відео, на якому видно Вадима (в бардівської куртці). Хто ті люди, які його оточують – невідомо. Після цього хлопця ніхто не бачив.

Нагадаємо, що 11 липня на території ВДНГ у Києві стартував популярний Atlas Weekend. На фестивалі пропав 20-річний хлопець Вадим Михайлович Онищенко.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Печерському районі Києва за адресою вулиця Інститутська, 18а виявили труп хлопця. Його тіло висіло між 24 і 25 поверхами висотного будинку.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори київського фестивалю Atlas Weekend заявили, що не мають ніякого відношення до самогубства молодого хлопця Вадима Онищенка.