У Києві на Святошинській площі, 1 комунальна служба розрила велику яму в місці, де знаходяться труби, та поїхали. Місцеві мешканці вкрай обурені такою безвідповідальною роботою.

Про це повідомляють на каналі "ХК" у Telegram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ремонт по-київськи - розрити все нах*р и з'*батися на кілька днів. Вода х**рить, "ремонтникам" пох*й, ЖЕК дивиться на Вас вологими очима і розводить руками. Ну, а Ви і далі сидіть без води", - пишуть у соцмережі розлючені кияни.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Також варто звернути увагу, що в соцмережі опублікували відео, на якому видно, як на землі викопана величезна яма, в якій знаходяться труби. Комунальники безвідповідально поставилися: вони вирили яму і поїхали.

Нагадаємо, що київська ремонтна бригада, яка займалася усуненням аварії в тепломережі, заблокувала виїзд автотранспорту з двору. Вона викопала яму в арці між будинками, однак прориву так і не знайшла.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на вулиці Волгоградській (Київ) машина провалилася в яму. Комунальники викопали яму, загородили її парканом і не поставили знака.

Також портал "Знай.uа" писав, що на столичному житловому масиві Виноградар провалився асфальт. Дірку помітили на проїжджій частині.