У суботу, 20 липня, в центрі Києва сталася ДТП. На Володимирському узвозі Lexus виїхав на зустрічну смугу, вдарив Ssang Yong і лоб у лоб влетів у "ГАЗель".

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Аварія сталася близько 09:00.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Показати ще

За словами водія Газелі, він спускався по Володимирському узвозу в бік Поштової площі і побачив, як Lexus вилетів на зустрічну смугу, врізався у Ssang Yong, а потім у його вантажівку. Після зіткнення машина ще буксувала на місці.

Підійшовши до Lexus він помітив, що за кермом сидить чоловік, який б'ється в конвульсіях. Його дістали і викликали швидку, але чоловік помер ще до приїзду медиків. За попередньою інформацією, чоловік помер через інфаркт. Стало відомо, що чоловікові було близько 50 років.

Водій "Газелі" також додав, що в салоні Lexus був предмет, схожий на пістолет, а від водія був запах алкоголю.

Місце ДТП огородили патрульні. Деталі події встановлюються.

Нагадаємо, що у Кривому Розі на перетині вулиці Олександра Васякина та проспекту Юрія Гагаріна зіткнулися легковики Hyundai і Skoda.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в ніч з 17 на 18 липня в Києві сталася ДТП між Mercedes і машиною таксі Volkswagen.

Також портал "Знай.uа" писав, що на автодорозі Миколаїв – Благовєщенськ біля села Лукашівка сталася страшна трагедія. В результаті лобового зіткнення легковика та автобуса загинули три людини.