Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Київщині трагічно гинуть лелеки.

Про це повідомляє інформаційний портал Рoliteka.

В Обухівському районі на Київщині, уу селі Креничі трагічною смертю гинуть молоді лелеки. Коли птахи навчаються літати, то вони крилами зачіпають дроти. Внаслідок чого отримують важкі електротравми або ж гинуть.


Місцеві жителі кажуть, що за два дні 30 та 31 серпня на проводах загинуло троє, а постраждав один лелека. Небайдужі звернулися в Команду порятунку тварин за допомогою госпіталізації.

"Лелека доставлений у клініку в критично важкому стані. Поруч, в селищі, в кілометрі від місця події знайдено ще одного постраждалого лелеку", — йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще


Місцева мешканка розповіла, що лелека довгий час сидів на даху і кричав, а потім у нього вистрілили з пістолета. Лелеку з підозрою на кульове поранення госпіталізували в клініку.

Нагадаємо, що на очах у сотні людей відбувається повільне вбивство беззахисних звірів, які потрапили в руки байдужих мисливців за наживою.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua 26 червня в селі Петропавлівська Борщагівка під Києвом спалахнула велика пожежа на складах з секонд-хендом.

Також портал Знай.ua " писав, що на Великій Кільцевій, 4 у Києві загорівся цех у підприємства Електронмаш.