Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Києві чоловік, який регулярно нападав і грабував жінок, втік у інше місто.

Про це повідомляє Інформатор.

Правоохоронці з'ясували, що 27-річний зловмисник причетний до п'яти нападів: чотири — у Голосіївському районі та один — у Святошинському районі. Але також у поліції припускають, що злочинів до яких причетний цей чоловік може бути набагато більше.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Також правоохоронці з'ясували, що у лютому 2019 року зловмисник тільки вийшов з в'язниці, де відбував покарання за аналогічний злочин.

Правоохоронці затримали його у Кіровоградській області. Щоб уникнути покарання, злочинець виїхав з Києва. Зараз правоохоронці з'ясовують усі обставини події, а також справи до яких зловмисник може бути причетний.

Раніше портал Знай.ua писав, що на Львівщині знайшли черговий труп. Як стало відомо, жертвою виявився 51-річний чоловік, який проживав на третьому поверсі по вулиці Городоцькій, 215.

Портал Знай.ua повідомив, що у Львові правоохоронці затримали чоловіка за підозрою у вбивстві.

Нагадаємо, що як стало відомо, в Сокальському районі Львівської області був затриманий підозрюваний, який на думку співробітників поліціїміг бути причетний до вбивства жінки.