У Київській області співробітники поліції затримали таксиста, який прикував свого пасажира ланцюгом і утримував його в підвалі гаража.

Про це повідомляють в прес-службі Нацполіції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, клієнт викликав таксі з Києва до Сум, але водій попросив розрахуватися з ним до прибуття на місце.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Пасажир відповів йому, що у нього немає грошей на рахунку, після чого водій погодився заїхати до банку, щоб оформити кредит. У видачі позики йому відмовили, тому що у нього вже був борг.

Дізнавшись про це, вони вирішили повернутися до Києва, а в столиці знайти гроші теж не вийшло, і водій вирішив отримати їх на свій розсуд - пасажир заборгував за поїздку 7 тисяч гривень.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Він відвіз пасажира до свого гаражу в село Софіївська Борщагівка, в підвалі зв'язав йому ноги ланцюгом і закрив. Потерпілий знайшов у приміщенні інструменти і зумів звільнитися після семи годин полону.

Поліція кваліфікувала дії водія як викрадення людини (ч. 2 ст. 146 КК України). Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, що у Білій Церкві на Київщині таксист поставив на місце жінку, яка сказала, що вона не з України.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", водій таксі Uber на автомобілі Opel Zafira у нетверезому стані ледь не збив кілька людей, а потім врізався у вантажівку Mercedes.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві копи затримали двох чоловіків. Зловмисники прикидалися таксистами і грабували своїх пасажирів.