У центрі української столиці стався прорив люка.

У середу, 7 серпня в Києві на Подолі прорвало люк. Через це вода вийшла на поверхню і затопила проїжджу частину.

За словами очевидців, пригода сталося близько 17.00. Приблизно в цей час на місце аварії приїхав Київводоканал, але ремонтники нічого не зробили. Комунальників аварія в самому серці Києва, схоже, теж не турбує.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Місцеві жителі почали жартувати про гондоли, які незабаром знадобляться для пересування по столиці, адже з кожною хвилиною ситуація ускладнюється.

Варто відзначити, що неподалік від місця аварії розташовані історичні будівлі з підвалами, в яких зберігаються музейні експонати.

Обурені кияни запрошують Віталія Кличка на купіль.

Раніше Знай.uа писав, що Кличко терміново викликають "на килим": у центрі подій - корупційний скандал навколо Шулявській розв'язки.

Також Знай.uа повідомляв, що центр Києва повністю перекриють, українці спантеличені: коли і навіщо.

Раніше повідомлялося, що у вівторок, 2 квітня, ввечері у центрі Миколаєва відбулося НП. Так, вулиці міста почало заливати каналізацією. Зі слів місцевих жителів, стічні води б'ють фонтаном з-під люка, який розташований на перетині вулиць Спаської та Карла Лібкнехта.