У Києві затримали небезпечну банду крадіїв-домушників.

Про це повідомляє портал "Факты"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що банду затримали після того, як квартирні крадії обчистили квартиру на вулиці Євгена Сверстюка в Дніпровському районі столиці.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

У поліції розповіли, що один з чоловіків залишився за кермом машини, двоє зайняли спостережні пости на майданчиках між поверхами, ще двоє підбирали ключі до вхідних дверей і виносили речі з квартири.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Перші двоє учасників банди були затримані, коли несли сумки від під'їзду до машини. Ще двоє спробували сховатися у під'їзді, але їх знайшли і знешкодили.

У підозрюваних були вилучені речі, які вони вкрали з квартири киянки. Крадії винесли гроші, ювелірні вироби, елітний алкоголь і вироби з хутра. Також у домушників знайшовся набір відмичок.

Нагадаємо, що у Києві жорстоко покарали крадія, який обкрадав жінок.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві, у Голосіївському районі чоловік скоїв розбійний напад на ювелірний магазин Gold.ua.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одесі, помітивши на балконі своїх сусідів незнайомих чоловіків, які там працювали і намагалися проникнути в квартиру, сусіди одразу ж повідомили про це в поліцію.