Вже не в перший раз кияни страждають від нападу жінок ромської національності. Новий інцидент стався в столиці в Голосіївському районі. Тут орудувала ціла банда жінок, які обкрадали людей похилого віку та вагітних, а також дітей. Крім того, ромки навіть нападали на своїх жертв, щоб відібрати вкрадене.


Цього разу від рук злочинниць постраждала дівчина 2001 року народження, у якої вкрали гаманець. Але поліція змогла знайти і заарештувати злочинниць практично по гарячих слідах. Про це повідомляє Київ Оперативний на своїй сторінці в Facebook.

Крім того, в поліції повідомляють про те, що впіймати злодіїв дуже важко, так як вони тримаються групами і прикривають один одного.

«На Голосіївському проспекті, 8, відразу 5 жінок, перебуваючи на сходах підземного переходу, накинулися на дівчину 2001 року народження. На щастя, правоохоронці виявилися поруч і через кілька миттєвостей після викрадення гаманця затримали всіх учасників», - йдеться на сторінці пабліка.

У Києві орудує банда ромок.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Відомі також імена злочинниць, а деякі з них вже відсиділи не раз за подібні злочини.

найстарша злочинниця 1977 року народження, раніше двічі судима за крадіжку та грабіж. Одна злодійка 1982 року народження, раніше двічі судима, друга - 1990 року. Дві інші набагато молодше 1999 і 2002 року, що не заважає їм в цьому віці займатися крадіжками.

Милиці - не перешкода обкрадати і нападати на перехожих.

Нагадаємо, що днями в Києві затримали небезпечну банду злодіїв-домушників.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дарницькому районі Києва чоловік приніс додому немовля. Родичі відразу ж викликали поліцію за підозрою у викраденні дитини.

Також Знай.иа писав що місцеві правоохоронці хочуть прикрити справу про стрілянину та вбивство в Кирилівці через зв'язки з місцевою злочинним угрупованням.