У четвер, 8 серпня, у Солом'янському районі Києва розпочалася пожежа в одноповерховому приміщенні на вулиці Борщагівська, 139\141.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, у дворі між будинками палала нежитлова будівля, а на місце терміново вирушили рятувальники 18-ї пожежної частини.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Також відомо, що всередині будинку знайшли труп.

Пожежа почалася близько 22:00, коли мешканці будинків лягали спати. Рятувальники швидко ліквідували полум'я та коли диму стало менше, пожежники знайшли в приміщенні обгоріле тіло. Місце правоохоронці оглянули і викликали за цією адресою слідчо-оперативну групу.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами місцевих мешканців, у цьому будинку час від часу ночували люди без певного місця проживання. За попередньою інформацією, у вогні загинув чоловік на ім'я Стас, якого незадовго до пожежі бачили люди з сусідніх будинків. Причини загоряння та особистість згорілого встановлюються.

Нагадаємо, що у Києві в результаті пожежі загинув чоловік, рятувальники знайшли тільки обвуглені рештки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", під час пожежі на гірськолижному курорті загинула дитина, ще троє дітей з опіками потрапили до лікарні.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Шевченківському районі Харкова сталася пожежа у багатоповерхівці.