У п'ятницю, 9 серпня, в Києві невідомі кілька разів стріляли у чоловіка, проте через годину їх затримали співробітники поліції.

Про це повідомляє портал "Апостроф"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами голови обласного управління Національної поліції Андрія Небитова, о 18:15 до поліції надійшло повідомлення про вогнепальне поранення в груди чоловіка в Києво-Святошинському районі. Правоохоронці терміново виїхали на місце події.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Через годину машину з підозрюваними поліція зупинила в Обухівському районі столиці. Зловмисниками виявилися мешканці Харківської області. Як з'ясувалося, один з них у минулому міг мати відношення до МВС.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На даний момент потерпілий знаходиться в лікарні. У нього медики виявили сім вогнепальних поранень. За його життя борються лікарі.

Нагадаємо, що у центрі Полтави пізно ввечері у вівторок, 6 серпня, охоронець одного місцевого кафе "Ботанік" отримав кульове поранення просто в голову від звичайного перехожого.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові чоловік убив друга свого пасинка, вистріливши з пістолета в око.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві серед ночі почалася стрілянина, є поранені.