Вночі у Вишневому відбулася неприємна трагедія. З невідомих причин загорілась маршрутка. Добре, що поблизу не було людей і ніхто не постраждав. Вигорів лише мікроавтобус, що перевозив людей. Про це повідомляє Київ оперативний.

У Вишневому загорілася маршрутка.


За словами власника транспортного засобу, пожежа сталася вночі 12 серпня.Автобус був припаркований, а вогонь за лічені хвилини повністю знищив авто.

Маршрутка згоріла дотла.


Власник авто дотримується версії, що ця пожежа була викликана його конкурентами по бізнесу навмисно. Поки що офіційної інформації про причини пожежі поки немає.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Нагадаємо, що 9 серпня, скандальний оздоровчий табір "Вікторія", де у вересні 2017 року в страшній пожежі загинули три дівчинки, знову заселилися діти.

Як повідомляв портал Знай.иа у суботу, 10 серпня, на трасі Київ-Харків в страшній аварії загинула відома харківська балерина Світлана Исаковая. У мережі з'явилися фото з місця трагедії.

Також Знай.иа писав, що у суботу, 10 серпня, відбулося жахливе ДТП. У Львівській області зіткнулися два легкових автомобілів, жертвами якого стали 2 людини.