11 серпня під Києвом, неподалік від смт Глеваха, сталася смертельна ДТП. Volkswagen на великій швидкості влетів у Sprinter.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, аварія сталася близько 19:00 на трасі Одеса-Київ.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

За словами очевидців події, Volkswagen підрізав маршрутку, яка гальмувала біля зупинки громадського транспорту. Свідки аварії відзначили, що легковий автомобіль їхав на високій швидкості. Через це зіткнення було досить сильним.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Від удару Sprinter занесло на іншу сторону дороги. Двоє пасажирів легковика від отриманих травм померли на місці події. Рятувальники вирізали загиблих з машини. Водій Volkswagen залишився цілий завдяки подушці безпеки в машині.

13 пасажирів маршрутки відвезли до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості. На даний момент інформації про здоров'я постраждалих немає. Sprinter повністю зім'ятий і розбитий ззаду.

На місці аварії працює 3 наряда патрульної поліції, медики швидкої допомоги і рятувальники ДСНС. Деталі та причини трагедії встановлюються.

Нагадаємо, що на Сумщині сталася аварія. В ДТП троє людей загинули, ще двоє отримали травми.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у ніч на суботу, 10 серпня, на трасі Київ-Харків зіткнулися автобус і мікроавтобус.

Також портал "Знай.uа" писав, що під Житомиром зіткнулися пасажирський мікроавтобус і автомобіль BMW.