У понеділок, 12 серпня, у Подільському районі Києва знайшли тіло чоловіки.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Близько 10:00 на Поштову площу поїхав екіпаж патрульної поліції. В районі причалу №10 правоохоронці побачили чоловіка без ознак життя, який був у воді.

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто зауважити, що труп знайшли просто на території річкового вокзалу. Тіло плавало під причалом №10. Рятувальники дістали тіло з води на берег і передали медикам, які констатували смерть. Як з'ясувалося, чоловікові було близько 55 років. Встановлювати причини смерті буде слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, що у Києві в Русанівському каналі, недалеко від будинку за адресою проспект Злуки, 30, перехожі помітили тіло. На вигляд чоловікові було близько 45 років.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Оболонському районі Києва на озері Біле очевидці помітили, що у воді, можливо, знаходиться тіло людини.

Також портал "Знай.uа" писав, що з озера на околиці Новомосковська дістали тіло 33-річної Тетяни Головіної, яку більше місяця вважали зниклою без вісті.