У неділю, 18 серпня, під час патрулювання автодороги М-03 (Київ — Харків — Довжанський") поліція помітила машину Kia, яка вчинила обгін на перехресті. Правоохоронці зупинили порушника, а під час перевірки документів чоловік помер.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Борисполя.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Поліцейські зупинили машину порушника на відрізку між залізничною станцією "Переяславська" і селом Яблуневе, водій вийшов з автомобіля. Але у нього з собою не було ані паспорта, ані прав, він повідомив, що в його машині є інший документ, який засвідчує особу. Потім водій відкрив задні праві двері машини, несподівано впав на землю і почав хрипіти.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Наряд патрульних одразу почав надавати домедичну допомогу і викликав "швидку". Однак, врятувати чоловіка не вдалося. Під час огляду Kia на пасажирському сидінні слідчі знайшли ліки, які використовуються при серцевих захворюваннях. Дружина, яка приїхала на місце події, розповіла, що її чоловік хворів хронічними хворобами серця.

На цей час патрульні, які перебували на місці інциденту, відсторонені від виконання службових обов'язків.

Нагадаємо, що 2 червня сталася моторошна аварія в Кривоозерському районі Миколаївської області. Одним із загиблих виявився поліцейський.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Херсоні водій таксі помер просто за кермом. Його в неприродній позі помітили перехожі.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві водій таксі помер просто за кермом власного автомобіля.