У центрі Києва розпочався капітальний ремонт вулиці Пушкінській, через що обмежили рух на ділянці між вулицями Богдана Хмельницького та Прорізній.

Про це повідомляє портал "Сегодня"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, ремонт буде до 30 вересня. Тут покладуть новий асфальт, поставлять делініатори і встановлять LED-освітлення. А завершити ремонт всієї вулиці обіцяють в наступному році.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також варто відзначити, що на даний момент у Києві триває ремонт Борщагівського шляхопроводу і будується Шулявський шляхопровід. Для того, щоб змонтувати багатотонний проліт Шулявського мосту, перекривали проспект Перемоги, а на Борщагівському шляхопроводі вже встановили нові балки – вони будуть основою нової проїжджої частини мосту.

Нагадаємо, що у Дніпрі пішоходів будуть пускати на Новий перекритий міст по годинах. Пішоходів планують пускати на міст в години-пік – вранці і ввечері. Весь інший час міст буде закритий.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Одеській трасі км 27+500 обмежать рух у бік Києва.

Також портал "Знай.uа" писав, що українцям перекриють дорогу на Азовське море.