у Києві, В Деснянському районі, було скоєно зухвале вбивство. Невідомі напали на чоловіка, що виходив з аптеки, розташованої на Лісовому проспекті. Зловмисники накинулися на жертву та продовжували її бити, поки та не перестала подавати ознак життя, повідомляє прес-служба поліції Києва.

Вбивство сталося влітку 2018 року, але винні досі не знайдені. Правоохоронці просять мешканців столиці допомогти впізнати і затримати нападників.

У поліції підозрюють, що чоловік загинув через свою професійну діяльність: він займався продажем і ремонтом побутової техніки.

У тому ж році за фактом нападу було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121, (умисне тяжке тілесне ушкодження), що передбачає покарання у вигляді восьми років тюремного ув'язнення.

У Києві поліція зізналася, що рік не може знайти банду вбивць

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як повідомляють в поліції, ні свідків, ні записи камер відеоспостереження аптеки і навколишніх магазинів не допомогли знайти вбивць. Тому мешканців Києва, які знають що-небудь з приводу цього інциденту, просять телефонувати «102» або за телефонами (044) 515–87–83 (067) 650-69-22.

Нагадаємо, малолітній нелюд зізнався у жахливому вбивстві 26-річної харків'янки.

Як повідомляв раніше Знай.иа розкопки танка під Харковом закінчилися страшною розправою.

Також Знай.иа писав про те, що що банда невідомих хуліганів проникла до приватного бунидку 72-річного пенсіонера і з допомогою жорстокого катування дізнавалася, де той ховає гроші.