У середу, 21 серпня, в Києві утворилися численні затори на дорогах.

Про це повідомляє портал "РБК-Украина"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На правобережній частині затори з'явилися на проспекті Перемоги у напрямку до центру столиці - тут затора розтягнулася на кілька кілометрів від станції метро "Житомирська" і до "Шулявської". Також ускладнений рух на в'їзді в Київ по проспекту Голосіївському, а також Леся Курбаса і далі по вулиці Борщагівській. При в'їзді з Одеської траси спостерігаються затори в районі ВДНГ і Деміївської площі.

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також серйозні затори з'явилися на Північному мосту під час руху з лівого берега. Транспорт зупинився до самої Петрівки. Крім того, ускладнено рух на Південному, Дарницькому і на мосту Патона.

Нагадаємо, що у Києві обмежать автомобільний рух на час проведення урочистих заходів до Дня державного прапора та відзначення 28-й річниці Незалежності України.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", автомобільний рух по вулицях Троїцької і Святослава Хороброго в Дніпрі затруднено.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі через ремонт дороги на переїзді через греблю Дніпрогес перекрили дві смуги з чотирьох.