В Оболонському районі 50-річний киянин вбив власну дружину лопатою через сварку. Після того, як чоловік усвідомив скоєне, він викликав швидку і поліцію.

Під час сварки зі своєю 52-річною дружиною чоловік схопив лопату і побив її, а на наступний день він знайшов її мертвою. Про це йдеться в повідомленні київської поліції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами самого обвинуваченого, інцидент стався вдома під час "відпочинку" зі спиртними напоями. Потім між подружжям виникла сварка, під час якої чоловік взяв лопату і побив до смерті дружину.

Уточнюється, що киянин разом з дружиною працював у пункті прийому вторсировини. Він раніше притягувався до кримінальної відповідальності, а зараз йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Полтавській області чоловік після побутової сварки зі своєю дружиною облив себе бензином, а потім підпалив.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві на вул. Здолбунівській активісти спіймали педофіла, але покарати його не вийшло.

Також портал Знай.uа писав, що в Запоріжжі молодий нелюд розправився з пенсіонером.