26 серпня приблизно о 7.15 на Наддніпрянському шосе міста Києва, біля мосту Патона відбулося ДТП за участі двох машин - Renault Sandero и ВАЗ 2107. Через зіткнення постраждало двоє людей. Окрім того на даному відрізку дороги було припинено автомобільний рух.

За свідченнями водія машини Renault, відомо, що він їхав з пасажиркою у бік мосту Патона. Саме в цей момент перед ним виринула машина ВАЗ 2107. За словами чоловіка він помітив машину занадто пізно і просто не встиг натиснути на гальма. У результаті зіткнення багажне відділення "сімки" було повністю пошкоджено. І сам автомобіль деформувався через зіткнення.

На щастя, у аварії загиблих немає. Однак двоє людей отримали травми і наразі перебувають у лікарні. Водія ВАЗ 2107 повезли до лікарні з травмою ноги, в той час як у пасажирки Renault розсічені брови. На місці події працювала патрульна поліція, яка перекрила рух до мосту Патона. Саме тому виник великий затор на дорозі.

Нагадуємо, якщо ви стали свідком дорожньо-транспортної пригоди, надзвичайної ситуації, знайшли небезпечний предмет або тіло людини, побачили підпал або пожежу, зверніться за телефоном 101, 102, 103.

Як повідомляв раніше Знай.ua Рідні Притули потрапили в ДТП: аварія відправила до реанімації маму з дитиною

Популярні новини зараз

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Знай.ua писав У Дніпрі легковик збив молоду дівчину, "сама винна": водій встановив рекорд цинізму

Нещодавно у Знай.ua Загинули за дурість водія: моторошна ДТП приголомшила Україну, все сталося за секунди