У Київській області стався вибух в двоповерховому багатоквартирному житловому будинку Борисполя. У результаті інциденту постраждала одна людина.

Про це повідомляють у прес-службі ДСНС.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"26 серпня о 10:31 у Борисполі, на вулиці Калмикова, 8 в двоповерховому багатоквартирному будинку стався вибух попередньо побутового газу, внаслідок чого постраждала одна людина", – зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відомо, горіння не спостерігається, руйнування будівельних конструкцій не сталося. Від ДСНС притягнуто 11 осіб особового складу і три одиниці техніки.

Нагадаємо, що у Києві сталася пожежа в багатоквартирному будинку на бул. Вацлава Гавела, 43-А. У гасінні пожежі задіяли чотири одиниці пожежорятувальної техніки та 15 чоловік особового складу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у неділю, 18 серпня, вранці в Києві прогримів потужний вибух. Як відомо, інцидент стався о 04:20 ранку на вул. Данченко.

Також портал "Знай.uа" писав, що біля станції метро "Деміївська" на проїжджій частині в Києві спалахнула машина.