28 та 29 серпня у Києві можливі обмеження руху транспорту. Це пов'язано з приїздом до столиці радника президента США з питань національної безпеки Джона Болтона.

Про це повідомляють у прес-службі Управління державної охорони (УДО).

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тимчасові незручності можуть торкнутися Дарницького, Печерського, Шевченківського району і Броварського шосе.

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

В Управлінні держохорони повідомили, що забезпечують охорону глав іноземних держав, урядів, парламентів та міжнародних організацій, які перебувають в Україні з офіційним чи робочим візитами, згідно із законом "Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб" і положенням про Державний протокол та церемоніал України, затвердженого указом президента від 22 серпня 2002 року №746 / 2002.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що Джон Болтон приїхав до України ще 27 серпня з метою продемонструвати Україні підтримку з боку США та провести ряд зустрічей з українським керівництвом.

Нагадаємо, що у центрі Києва розпочався капітальний ремонт вулиці Пушкінській, через що обмежили рух на ділянці між вулицями Богдана Хмельницького та Прорізній.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", через ремонтні роботи рух запорізькою греблею буде обмежено.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві в Голосіївському районі починається велика реконструкція трансформаторної підстанції.